Kérdezze munkatársunkat: +36 29 / 320 264

Kingstone Gips Glett 0-3 extra fehér nagyszilárdságú glett

A Kingstone Gips Glett 0-3 extra fehér nagyszilárdságú glett egy gyárilag előkevert extra finomságú és fehérségű beltéri nagyszilárdságú glettelő gipsz 0–3 mm vastagságig.

  • Cikkszám: 6211
  • Elérhetőség: Rendelhető, nincs készleten
  • Gyártói cikkszám: 6211
  • Gyártó: King Stone
  • Kiszerelés: 20 kg-os zsák
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 20 kg-os zsák
  • Ár: 3.734 Ft,-3.361 Ft,-

Kingstone Gips Glett 0-3 extra fehér nagyszilárdságú glett

Kötés és tapadásjavító adalékokat tartalmaz, melynek következtében repedés és zsugorodásmentes felületet ad. Festhető és tapétázható, kizárólag beltéri felhasználásra ajánlott.

A megadott Kingstone Gips Glett 0-3 extra fehér nagyszilárdságú glett ár az 20 kg-os zsákra vonatkozik.

Műszaki adatok

Anyagigény0,4–0,6 kg/m2/mm/réteg. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Bekeverés10 l csapvíz 1 zsák/20 kg glettanyaghoz
2,5 l csapvíz 1 zsák/5 kg glettanyaghoz
Bedolgozási idő60 perc
Kötési idő kezdete80 perc
Rétegvastagság0–3 mm/réteg
Csiszolhatóság8 óra, a réteg vastagságtól függően
Átvonhatóság8 óra, a réteg vastagságtól függően
Hőmérséklet+5°C – +25°C között
PáratartalomA megadott értékek 42%-os relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek
Kültéri / beltériKizárólag beltéri felhasználásra
Tűzvédelmi besorolásA1
Kiszerelés5 és 20 kg-os zsákokban kapható

Felhasználási terület

Gipszkarton lapok, simított alapvakolatok, beton falak és mennyezetek gletteléséhez. Belső térben, alacsony páratartalmú helyiségekben. 

Az alapfelület jellemzői

Az alapfelület szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A laza részeket, festékrétegeket, olaj, zsír és egyéb szennyeződéseket távolítsuk el a felületről, a repedéseket szélesítsük ki ék alakúra. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a glett nem alkalmazható.  

Alapozás

Amennyiben a felület nagy nedvszívású, a glettelés megkezdése előtt szükséges a GROUND FIX univerzális mélyalapozó használata a megfelelő tapadás elősegítésére.

Feldolgozás módja

A Kingstone 0–3 Gips Glett-et öntsük a szükséges vízmennyiséghez, keverjük alacsony fordulatszámon csomómentesre keverőgépbe fogott fúrószárral. Hagyjuk állni az anyagot 3–5 percig, majd még egyszer keverjük át. 0–3 mm rétegvastagságba húzzuk fel egy rétegben, rozsdamentes glettvassal.

Az első réteg teljes megszilárdulása után (8 óra) vihetjük fel a következő réteget. A bekevert anyagot javasolt kb. 60 perc alatt felhasználni. 

Fontos tudnivalók

+5°C alatti felületi és léghőmérsékletnél a glett nem használható. A glett száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. 

Fal és mennyezetfűtés esetén a fűtésrendszert a glett teljes szilárdulásáig TILOS üzemeltetni. A termék felhasználása szakértelmet igényel!Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat!

A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

Minősítés, termékszabvány

ÉMI TÜV SÜD Kft. által kiadott 2008/2–00127.
MSZ EN 13279–1.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.